Aile danışmanlığı yüksek lisans ankara

Aile danışmanlığı yüksek lisans hangi üniversitelerde var?

Üniversite seçeneklerine bakıldığında Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi programları görülmektedir. Yine Bahçeşehir Üniversitesi ve Karatay Üniversitesi de aile danışmanlığı yüksek lisans programlarını sunan seçeneklerdendir.

Manevi danışmanlığı yüksek lisans hangi üniversitelerde var?

Hepsi de devlet üniversitesi olan altı üniversite, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Yüksek Lisans programlarını ilan ettiler.

Tezsiz yüksek lisans ücretleri ne kadar?

Tezsiz yüksek lisans programı toplam otuz krediden ve 90 AKTS'den az olmamak kaydıyla en az on ders ile dönem projesi dersinden oluşur. Öğrenci, dönem projesi dersinin alındığı yarıyılda dönem projesi dersine kayıt yaptırmak ve yarıyıl sonunda yazılı proje ve/veya rapor vermek zorundadır.

Ücretsiz yüksek lisans var mı?

Devlet üniversiteleri genellikle tezli yüksek lisans programlarını ücretsiz sunuyor. Tezsiz programların ücretleri ise 6 bin ile 25 bin Lira arasında değişiyor. … Yurtdışında yüksek lisans için de burs seçenekleri mevcut.

Aile danışmanı olmak için yüksek lisans şart mı?

Sosyal hizmet, psikoloji, sosyoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, tıp, hemşirelik ve çocuk gelişimi bölümlerinden birinde dört yıllık lisans mezunu olup Aile Danışmanlığı yüksek lisans programını tamamlayan kişiler, aile sağlığını koruma ve geliştirme adına kamu kurum ve kuruluşlarında, sivil toplum …

Aile Danışmanlığı sertifika mı yüksek lisans mı?

Sosyologların, aile danışmanı olarak çalışabilmesi için aile danışmanlığı alanında yüksek lisans programlarına kaydolmaları ve ardından bu programı başarı ile tamamlamaları gerekmektedir.

Kimler manevi danışman olabilir?

Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Yüksek Lisans programına ilgili fakültelerin ilahiyat, islami ilimler, psikoloji, psikolojik danışma ve rehberlik bölümlerinden mezun olanlar başvurabileceklerdir.